Imamo dugu povijest.

Naša se tradicija nastavlja kroz obiteljske generacije.

Predani smo izvrsnosti.

Naša filozofija nije biti najveći, već najbolji!

Dobro došli na MarFish.hr

MarFish je tvrtka koja se bavi uzgojem, transportom i prodajom autohtone jadranske ribe.
Priča o našem uspjehu datira iz davne 1994. godine kada tvrtka započinje s radom. Tijekom godina MarFish je izrastao u lidera u proizvodnji ribe u Premium segmentu. Posebni ponos naše današnje proizvodnje je veliki brancin, jedinstvena riba iznimne kakvoće posebno pogodna za kulinarske znalce.

Odabirom naše prirodno uzgojene ribe doprinosite zaštiti i obnovi života
u moru.

Martinović-fish djeluje s punom odgovornošću u održivom modelu s minimalnim utjecajem na morski okoliš.

200+

Tona Velikog Marfish brancina godišnje.

MarFish uzgajališta Velikog brancina

Naša uzgajališta nalaze se sa zapadne strane jadranskog otoka Iža, u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Kornati. Primjenjujući najsuvremenija svjetska znanja i tehnologije u proizvodnom ciklusu, posebnu pažnju posvećujemo najstrožim ekološkim standardima.

 

Iznimna čistoća mora, blaga mediteranska klima, te male temperaturne oscilacije mora stvaraju najbolje svjetske preduvjete za proizvodnju ribe koje je MarFish pretočio u jedinstvenu kvalitetu svih svojih proizvoda.
Misija MarFisha je, uz stalno podizanje obujma proizvodnje, zadržati prepoznatljivu kvalitetu i otvarati nove prodajne kanale na tržištu Europske unije.
Martinović-fish djeluje s punom odgovornošću u održivom modelu s minimalnim utjecajem na morski okoliš. S našim sustavom nema pretjeranog ulova koji dovodi do ugrožavanja vrsta.Koristimo riblju hranu svjetskog proizvođaća koji ulaže maksimalne napore u inovacije i očuvanje okoliša. https://www.skretting.com/en/
Na morskom dnu nije nanesena šteta, što omogućuje cvjetanje koralja i algi kao i mrijest raznih morskih organizama na našim sidrenim instalacijama.. Životni ciklus morskog života ne nanosi štetu jer se jaja i novorođena riba ne love. Dubine i izuzetno jakestruje mora omogućuju nam da gotovo ne ostavljamo utjecaj na kvalitetu mora. Odabirom naše prirodno uzgojene ribe doprinosite zaštiti i obnovi života u moru.

Zašto je naš proizvod jedinstven na našem tržištu

Za razliku od industrijskog intenzivnog uzgoja ribe koja se uzgaja 18-24 mjeseca, riba prosječne težine od 1-2kg uzgaja se 4-5 godina. Samim time, zbog izuzetno dugog perioda uzgoja, mora se posvetiti maksimalna pažnja vezano uz hranjenje i zdrastveno stanje ribe. Uz poman odabir mlađi izuzetne kvalite, uz odabir vrhunske hrane za ribu, do visoko obrazovnog stručnog kadra koji rukovodi svakim dijelom proizvodnje.
Nakon dugo godina provedenih u marikulturi uzgajajući više vrsta riba i tražeći sebe u toj priči, odlučili smo napraviti jedinstven, premium proizvod na tržišu, koji će biti prepoznat, za razliku od industrijskog intenzivnog uzgoja.

Lokacija je bitna

Radi što bolje kvalitete ribe, gustoća ribe u uzgojnim kavezima je značajno manja u odnosu na industrijski uzgoj te se možemo pohvaliti sa najmanjom gustoćom uzgojne ribe po volumenu kaveza. Prostor je vrlo bitan faktor za kvalitetu ribe, manja gustoća u uzgojnim kavezima za ribu znači veći udio prirodne hrane, te omogućava bolji i zdraviji razvoj.
Pozicija uzgajališta u prolazu između otoka koji je prirodno stanište brancina , čija je pogodnost u iznimno jakim strujanjima mora što rezultira iznimno kvalitetnom strukturom mišićnog tkiva u ribi. Nakon 27 godina rada u marikulturi orijentirali smo se samo na jedan proizvod koji je vrhunac kvalitete i nemjerljiv sa bilo kojim drugim proizvodom marikulture.
Naš veliki brancin od 1000-2000 grama starosti od 4-5 godina. Izuzetno velika pažnja se posvećuje hranjenju ribe, od odabira najkvalitetnije hrane do kontinuiranog praćenja kvalitete i zdravlja ribe.
Dobrodošli!

Marfish SHOP

Vrh stranice