0 comments60 Views

Brancin u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
 
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brancina u pećnici s mladim krumpirom i mini rajčicama.
 

Kako u vlastitom domu uz pomoć Marfish ribe i nekolicine drugih sastojaka stvoriti privid vrhunskog restorana? Uz pomoć ovog recepta, vrlo jednostavno! Nakon otvaranja pećnice, dobijete kompletan vrhunski ručak s prilogom. Što još čekate?

 

Upute po koracima:
 
  1. Ribe očistimo, operemo i osušimo kuhinjskom krpom. Zatim ih zarežemo nožem s obje strane, te iznutra i izvana začinimo solju i paprom.
  2. Mladi krumpir dobro operemo, narežemo na tanke ploške, komorač narežemo na trakice, te povrće stavimo u zdjelu i začinimo solju i paprom.
  3. Zatim na povrće natrgamo dvije grančice ružmarina, dodamo list lovora, nagnječene i neočišćene režnjeve češnjaka, prelijemo maslinovim uljem, ulijemo bijelo vino, izmiješamo sastojke i stavimo kratko na stranu da se sastojci mariniraju.
  4. Potom povrće premjestimo u lim za pečenje, ravnomjerno rasporedimo, na njega u dva reda složimo posteljice od mini rajčice s peteljkama, na njih položimo ribe i sve zajedno prelijemo preostalom marinadom.
  5. Tako pripremljene ribe i povrće stavljamo u pećnicu zagrijanu na 170°C na 30 minuta. Kada je riba pečena izvadimo je, a povrće stavimo pod gril, na 2-3 minute da se zapeče, te sve zajedno poslužimo.
Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice